Esiintyjä häihin, syntymäpäiville ja muille merkkipäiville


ohjelmaa juhliin


Taikuri on hyvin suosittu esiintyjä juhliin, häihin ja merkkipäiville.

Taikuri Kim Wist tarjoaa ohjelmaa juhliin joka nostaa tilaisuutenne seuraavalle tasolle!

Tarjolla kahdenlaista ohjelmaa häihin ja merkkipäiville: Lähitaikuutta missä ohjelma tapahtuu yleisön keskellä kiertämällä pöydästä pöytään ja taikuus tapahtuu lähellä. Toisena vaihtoehtona kaikille yhteinen Stand up taikashow, joka on erittäin humoristinen, viihdyttävä, interaktiivinen ja vauhdikas yhteisesitys joka sopii haluttaessa koko perheelle.

100% tyytyväisyystakuu, ette tule pettymään!


Kummatkin esitykset voi myös parhaimman efektin saamiseksi yhdistää, jolloin ensin lähitaikuutta kiertäen vieraita ja sitten lopuksi sopivassa vaiheessa kaikille yhteinen show.
Stand up taikashow on esitys missä yhdistyy taikuus ja huumori. Esitys on myös hyvin interaktiivinen ja siinä käytetään paljon yleisöavustajia. Hääohjelma on iso osa juhlaa ja oikein valitulla esiintyjällä se voi tehdä tilaisuudesta ikimuistettavan.
Näissä tilanteissa kannattaa valita raudanluja ammattilainen jolla on pitä kokemus häistä ja merkkipäivillä esiintymisestä. Taikuri Kim Wist esiintyy tyylillä ja ammattitaidolla ja antaa myös ohjelmalleen tyytyäisyystakuun; ellet ole tyytyväinen, et maksa mitään!


Ota tästä yhteyttä ja pyydä tarjous!


ohjelmaa häihin


Lähitaikuus missä taikuri kiertää yleisön keskellä tehden temppuja lähietäisyydeltä on myös erittäin suosittu ohjelma häissä ja merkkipäivillä.

Jos tilaisuudessa on buffet ruokailu, tämän ohjelman voi sijoittaa vaikka ruokailun ajaksi, koska buffetista kaikki eivät hae ruokaa samaan aikaan. Jotkut jäävät pöytiin odottamaan ja heidän luokseen voi mennä ensin. Sitten kun viimeiset menevät hakemaan buffetista ruokaa, kiireisimmät ovat jo syöneet ja silloin voi taas mennä heidän luokseen esiintymään. Näin koko ajan tapahtuu ja ihmiset eivät viihtyvät. Tämän jälkeen onkin aika tehdä kaikille yhteinen erittäin huumoripitoinen Stand up Taikashow.

Taikuri Kim Wistin Stand up taikashow on erittäin viihdyttävä noin puolen tunnin paketti täynnä huumoria, interaktiivisuutta ja tietenkin taikuutta. Tämä show on vienyt hänet viimeisen 20 vuoden ympäri Suomea juhlasta juhlaan ja saanut 100% tyytyväistä palautetta kaikkialta. OTA TÄSTÄ YHTEYTTÄ ja kysy lisää.