Lastentaikuri


lastentaikuri


Taikuri on arvostettu vieras lastenjuhlissa! Lapsille esiintyminen on erittäin herkkää ja siinä on oltava hyvin rehellinen!

Kim Wist on erittäin suosittu taikuri lasten synttäreille ja esiintyjä koko perheen juhlissa. Syntymäpäivät, päiväkodit, koko perheen juhlat sekä muut lastenjuhlat ovat oivallisia esiintymistilaisuuksia. Taikuri Kim Wist - taikuri lastenjuhliin.

Uutuutena virtuaaliesitykset, eli etäkeikat. Lue täältä lisää!Lastenjuhlat ja taikurit sopivat kuin nenä päähän! Lastentaikuri saattaa tehdä mitä uskomattomimman ilmestys tai hävitystempun, lukea ajatuksia täysin selkeästi ja lapset vain kohauttavat hartioitaan - mutta jos taikasauva hajoaa palasiksi lapsiavustajan kädessä, yhtäkkiä koko lapsilauma kirkuu riemusta ja osallistuu taikuri-esitykseen.

Lastentaikuri Kim Wistin esitys on humoristinen, värikäs, vauhdikas ja interaktiivinen kokonaisuus joka nostaa tunnelman tilaisuudessa kuin tilaisuudessa! Tilaa taikuri lasten synttäreille ja tilaisuudesta tulee ikimuistoinen!

Lasten ja koko perheen showtaikuri lastenjuhliin


Vanhemmatkin nauttivat täysillä kun näkevät lastensa viihtyvän. Hyvä tarina ja kyky eläytyä rooliin ovat avainasemassa lapsille taikoessa ja onkin hyvin haastavaa olla hyvä lastentaikuri .

Mistä hyvä taikuri lastenjuhliin? Taikuri Kim Wist on työskennellyt lastentaikurina koko uransa ja tietää tarkkaan minkä tyyppinen taikuri-ohjelma heihin tehoaa. Pitkä kokemus on tällä alalla kaikkein tärkeintä, koska lapset voivat olla kaikkein vaikein yleisö esiintyjälle kuin esiintyjälle.
Oli sitten kyseessä kotisynttärit, päiväkotiohjelma, muut lastenjuhlat tai koko perheen tilaisuudet, Kim Wist on erittäin kysytty taikuri lastenjuhliin!

Usein kysytään mitä maksaa taikuri lastenjuhliin? Koitan itse budjetoida esityksen ottaen huomioon, että lastenjuhlissa on muutenkin kaikenlaisia kuluja ja vaikken voi paljastaa hintaa täällä netissä, saat heti vastauksen kun otat yhteyttä alla olevan linkin kautta.

OTA TÄSTÄ YHTEYTTÄ ja kerron mielelläni lisää.

Lasten rehellisyys on monelle esiintyjälle haasteellista, koska tiedämme, että he sanovat juuri sen miltä tuntuu.

Taikurin kyky olla roolissa, johon lapset uskovat ja luottavat on kaikkein tärkeintä, kun luodaan suhdetta lapsiin esiintymisen kautta. Siinä vaiheessa, kun lapset huomaavat, että tämä esiintyjä ei ole mikään tavallinen aikuinen, vaan hyvin ”hassu”, ”erikoinen”, ”omalaatuinen” tai kun lapset huomaavat, täysin esiintyjän kontrollissa, että he ovat fiksumpia kuin taikuri ja näkevät sekä pystyvät selittämään esityksessä esiin tulevia asioita paremmin kuin itse taikuri, se antaa lapsille hyvän itsetunnon ja he osallistuvat riemukkaasti näytökseen koko sydämellä. Yli 20 vuoden ammattilaisuran ja tuhansien lastenkutsujen, synttäreiden sekä lastenjuhlien kokemuksella taikuri Kim Wist toteuttaa kaiken ylläolevan esityksissään.