Esiintyjä häihin, yritystilaisuuksiin, juhliin ja nyt myös etäesiintyminen!


esiintyjä juhliin Helsinki


Etsitkö artistia juhliin? Kim Wist on Suomen kysytyimpiä taikureita. Esiintyjä juhliin, ohjelmaa häihin ja merkkipäiville.

Taikuri Kim Wist tarjoaa ohjelmaa juhliin joka nostaa tilaisuutenne seuraavalle tasolle!

Uutuutena virtuaaliesitykset, eli etäkeikat. Lue täältä lisää!

Tarjolla kahdenlaista ohjelmaa häihin ja merkkipäiville: Lähitaikuutta missä ohjelma tapahtuu yleisön keskellä kiertämällä pöydästä pöytään ja taikuus tapahtuu lähellä. Toisena vaihtoehtona kaikille yhteinen Stand up taikashow, joka on erittäin humoristinen, viihdyttävä, interaktiivinen ja vauhdikas yhteisesitys joka sopii haluttaessa koko perheelle.

Uutuutena virtuaaliesitykset, eli etäkeikat. Lue täältä lisää!

100% tyytyväisyystakuu, ette tule pettymään!


Kummatkin esitykset voi myös parhaimman efektin saamiseksi yhdistää, jolloin ensin lähitaikuutta kiertäen vieraita ja sitten lopuksi sopivassa vaiheessa kaikille yhteinen show.
Stand up taikashow on esitys missä yhdistyy taikuus ja huumori. Esitys on myös hyvin interaktiivinen ja siinä käytetään paljon yleisöavustajia. Hääohjelma on iso osa juhlaa ja oikein valitulla esiintyjällä se voi tehdä tilaisuudesta ikimuistettavan.
Näissä tilanteissa kannattaa valita raudanluja ammattilainen jolla on pitkä kokemus häistä ja merkkipäivillä esiintymisestä. Taikuri Kim Wist esiintyy tyylillä ja ammattitaidolla ja antaa myös ohjelmalleen tyytyäisyystakuun; ellet ole tyytyväinen, et maksa mitään!


Ota tästä yhteyttä ja kerron lisää!


artisti juhliin


Esiintyjiä yritystilaisuuksiin

Juhla-ohjelman valinnoissa on aina hyvä olla tarkkana, oli sitten kysymys yritys tai yksityisjuhlista. Otetaanko koomikko juhliin vai pelkkä bändi? Vai vaihtoehtoisesti taikuri, joka monipuolisella ohjelmalla voi tehdä hyvin muistettavan vaikutuksen! Taikurin ohjelmistossa on mistä valita; kaikille yhteinen koominen Stand up taikashow tai lähitaikuutta pöydissä tai molemmat!

Lähitaikuus missä taikuri kiertää yleisön keskellä tehden temppuja lähietäisyydeltä on erittäin suosittu ohjelma häissä ja merkkipäivillä.

Jos tilaisuudessa on buffet ruokailu, tämän ohjelman voi sijoittaa vaikka ruokailun ajaksi, koska buffetista kaikki eivät hae ruokaa samaan aikaan. Jotkut jäävät pöytiin odottamaan ja heidän luokseen voi mennä ensin. Sitten kun viimeiset menevät hakemaan buffetista ruokaa, kiireisimmät ovat jo syöneet ja silloin voi taas mennä heidän luokseen esiintymään. Näin koko ajan tapahtuu ja ihmiset viihtyvät. Tämän jälkeen onkin aika tehdä kaikille yhteinen erittäin huumoripitoinen Stand up Taikashow.

Kim Wistin Stand up taikashow on erittäin viihdyttävä noin puolen tunnin paketti täynnä huumoria, interaktiivisuutta ja tietenkin taikuutta. Tämä show on vienyt hänet yli 20 vuoden ajan ympäri Suomea juhlasta juhlaan ja saanut 100% tyytyväistä palautetta kaikkialta. OTA TÄSTÄ YHTEYTTÄ ja kysy lisää.