Tilaa taikurin esitys kotiisi, toimistoosi, pikkujouluihin, yritystapahtumaan, perhejuhlaan tai mihin tahansa muuhun tapahumaan missä yleisö voi katsoa esitystä ruudun välityksellä.

Esitys striimataan joko Zoomin tai Teamsin välityksellä taikuri Kim Wistin kotistudiosta.Virtuaalinen taikuri on tämän päivän juttu joka on humoristinen ja interaktiivinen kokemus.

Kim Wist on suomen monipuolisin taikuri: hän on lähitaikuuden (taikuutta pienillä esineillä kuten korteilla, kolikoilla, sormuksilla ym.) ykkösvalinta Suomessa. Lavaesiintymisen ja varsinkin supliikin sekä komiikan kiistaton taituri! Lisäksi hänellä on todella hauska, hulvaton interaktiivinen lastenesitys.

Virtuaaliesityksen kesto on sovittavaissa, mutta yleensä se on noin 30 minuuttia. Ihmeellistä, hauskaa ja rentouttavaa virtuaaliviihdettä parhaimmillaan!


virtuaalitaikuri

Esiintyminen videoyhteyden välityksellä vaatii tilaajalta nettiyhteyden lisäksi päätelaitteen, jossa on ääniyhteys ja jossa Zoom tai Teams ohjelmat toimivat. Tähän sopii tavallinen PC tai Mac tietokone, kannettava tietokone, tabletti tai vaikka älypuhelin.

Virtuaalinen viihde on saanut yhä suuremman jalansijan nyt kun Koronan takia ja sen aikana moni on huomannut sen loistavaksi ja turvalliseksi vaihtoehdoksi. Lisäksi streaming esitys tulee tilaajalle halvemmaksi, koska mm. matka-aikaa keikkapaikalle tai matkustukuluja ei taikurilla ole. Virtuaaliviihde on turvallinen ja erilainen vaihtoehto. Se on myös hyvin interaktiivinen kokemus, jossa yllättäviä asioita tapahtuu suoraan silmien edessä, videoyhteyden välityksellä.

Aluksi monilla oli ennakkoluuloja virtuaalisen viihteen toimivuudesta, mutta nyt kun etätyö, etäopiskelu sekä monien suurien artistien nettikeikat ja esiintymiset videoyhteyden välityksellä ovat tulleet tutuksi, se alkaa saamaan vankkaa jalansijaa ja on ehdottomasti uusi ja jännitävä tapa tehdä taikuutta.


Ota alla olevan linkin kautta yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!


Pyydä tarjous!

Älä jätä tätä kokematta vaan ota rohkeasti yhteyttä ja koe virtuaaliesitys seuraavassa tapahtumassa mikä kaipaa lisämaustetta, tunnelman nostoa ja yhteistä hauskaa!