Ohjelmaa häihin, yritystilaisuuksiin ja erilaisiin juhliin


ohjelmaa synttäreille Helsinki


Etsitkö viihdyttävää ohjelmaa tilaisuuteesi? Kim Wist on Suomen kysytyimpiä esiintyjiä! Oli kyseessä sitten synttärijuhlat aikuisille tai koko perheelle, yritysjuhlat tai häät, taikuri Kim Wist on aina varma valinta!

Ohjelmaa juhliin sekä ohjelmaa synttäreille!

Uutuutena virtuaaliesitykset, eli etäkeikat. Lue täältä lisää!

Tarjolla kahdenlaista ohjelmaa häihin, ohjelmaa synttäreille ja merkkipäiville: Lähitaikuutta missä esitys tapahtuu yleisön keskellä kiertämällä pöydästä pöytään ja taikuus tapahtuu lähellä. Toisena vaihtoehtona kaikille yhteinen Stand up taikashow, joka on erittäin humoristinen, viihdyttävä, interaktiivinen ja vauhdikas yhteisesitys.

100% tyytyväisyystakuu kaikilla ohjelmilla!


Yhteisesityksen ja lähitaikuuden voi myös yhdistää, parhaimman efektin saamiseksi. Ensiksi lähitaikuutta kiertäen vieraita ja sitten sopivassa vaiheessa kaikille yhteinen show.
Stand up taikashow on nimensä mukaan esitys, missä yhdistyy taikuus ja huumori. Huumoria tyylillä ja hyvällä maulla. Hääohjelma on iso osa hääjuhlaa ja hyvä esiintyjä nostaa tilaisuuden tunnelman kattoon ja antaa myös puheenaihetta vieraille loppuillaksi.
Näissä tilanteissa kannattaa valita raudanluja ammattilainen jolla on pitkä kokemus häistä ja merkkipäivillä esiintymisestä. Taikuri Kim Wist esiintyy tyylillä ja ammattitaidolla ja antaa myös ohjelmalleen tyytyäisyystakuun; ellet ole tyytyväinen, et maksa mitään!


Ota tästä yhteyttä ja pyydä tarjous!


ohjelmaa juhliin


Esiintyjiä yritysjuhliin

Yritysjuhlissa oikeanlainen ohjelma murtaa jään ja saa ihmiset rennoiksi sekä hyvälle tuulelle. Lähitaikuus vieraiden joukossa on yritystilaisuuksiin varma valinta! Taikuri Kim Wist on lähitaikuuden kaksinkertainen suomenmestari ja hänen lähitaikuus saa aina valtavasti huomiota. Todella ihmeellisiä asioita tapahtuu ja vieläpä aivan silmien edessä. Tästä ohjelmasta riittää puheenaihetta ja ihmeteltävää pitkäksi aikaa.

Myös yritystilaisuuteen räätälöity yhteinen show nostaa tunnelman entisestään. Ohjelma on tilaisuuteen tarkkaan valittu ja kohdistetaan juuri oikealle ryhmälle.

Kummankin ohjelman yhdistäminen on myös mahdollista! Ensin lähitaikuutta tilaisuuden aikataulun mukaan ja myöhemmin sopivassa vaiheessa kaikille yhteinen erittäin huumoripitoinen Stand up Taikashow.

Taikuri Kim Wistin lavaesitys on erittäin viihdyttävä noin puolen tunnin paketti jossa on paljon huumoria, interaktiivisuutta ja luonnollisesti käsittämätöntä taikuutta. Tämä ohjelma on vienyt hänet yli 20 vuoden ajan ympäri Suomea tuhansiin tilaisuuksiin ja palaute on poikkeuksetta ollut positiivista. OTA TÄSTÄ YHTEYTTÄ ja kysy lisää.